ANTALYA / GAZİPAŞA - Ekmel Şehit Mesut Yılmaz İlkokulu

Ekmel Şehit Mesut Yılmaz İlkokulu

Ekmek Mahallesi Nebiler Caddesi No 12 Gazipaşa/Antalya
Vizyon
Tüm öğrencilerimiz mutluluk duyacakları bir ortamda eğitim görsünler. Çevreye ve topluma karşı duyarlı ve sorumluluklarının bilincinde, her alanda en iyiye ulaşmaya çalışan, bireyler olarak yetişsinler. Yönetici, öğretmen, personel, veli ve öğrencilerimiz tüm süreçlerde toplam kalite yönetim anlayışıyla hareket eden, çevrede, bölgede ve ülkede örnek ve model bir okul toplumu olalım. Mükemmel niteliklere sahip bir kurum kültürü oluşsun, okul toplumunun bireyleri bu okul kültürleriyle gurur duysunlar. Kurum olarak okulumuz, Ulusal Kalite Başarı Ödülü alan okullardan olsun.
Misyon
Türkiye Cumhuriyeti’ne karşı görev ve sorumluluklarının bilincinde; “fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür” nesiller yetiştirmek, öğrencilerimize çağdaş ve demokratik bir ortamda, öğretmenlik ruhunu vererek, onları geleceğin öncüsü eğitim liderleri olarak eğitmek ve evrensel değerlere sahip model bir okul toplumu oluşturmaktır.
08.40 14.30
KLİMA